♦ Ürünü üreten çalışanımızın can güvenliğini, memnuniyetini ve ürün kalitesini arttırmak için mesleki eğitimini teşvik etmek.
♦ İçinde yaşadığımız sosyal çevrenin ve ürün ve hizmet sunduğumuz müşterinin çevre bilincini ve memnuniyetini arttırıcı sektörel gelişmeleri ve iyileştirmeleri araştırmak, adapte etmek ve uygulamak.
♦ Sunduğumuz üründe kullanılan teknolojinin çevre uyumlu olmasında öncü olmak, çevreyi ve doğayı koruyucu ve iyileştirici faaliyetleri desteklemek.
♦ Yürürlükteki uygulanabilir Yönetim Sistemleri ile ilgili yasal şartlara uymak ve bu yönetim sistemlerini sürekli iyileştirmek.
♦ Ürün kalitemizi çalışma ortamına bağlı olarak en üst seviyede tutmak, ülke menfaatleri doğrultusunda sürekli iyileştirmek ve geliştirmek.
♦ İş güvenliği ile ilgili tehlikeleri ortadan kaldırmak ve İSG risklerini azaltmak.
♦ İşle ilgili yaralanma ve sağlığın bozulmasının önlenmesi için güvenli ve sağlıklı çalışma koşullarını sağlamak.
♦ Çalışanların ve çalışan temsilcilerinin danışma ve katılımını sağlamak.
♦ Bilgi varlıklarını yönetmek, varlıkların güvenlik değerlerini, ihtiyaçlarını ve risklerini belirlemek, güvenlik risklerine yönelik kontrolleri geliştirmek ve uygulamak.
♦ Bilgi varlıkları, değerleri, güvenlik ihtiyaçları, zafiyetleri, varlıklara yönelik tehditlerin, tehditlerin sıklıklarının saptanması için yöntemlerin belirleyeceği çerçeveyi tanımlamak.
♦ Tehditlerin varlıklar üzerindeki gizlilik, bütünlük, erişilebilirlik etkilerini değerlendirmeye yönelik bir çerçeveyi tanımlamak.
♦ Risklerin işlenmesi için çalışma esaslarını ortaya koymak.
♦ Hizmet verilen kapsam bağlamında teknolojik beklentileri gözden geçirerek riskleri sürekli takip etmek .
♦ Tabi olduğu ulusal veya uluslararası düzenlemelerden, yasal ve ilgili mevzuat gereklerini yerine getirmekten, anlaşmalardan doğan yükümlülüklerini karşılamaktan, iç ve dış paydaşlara yönelik kurumsal sorumluluklarından kaynaklanan bilgi güvenliği gereksinimlerini sağlamak.
♦ Hizmet sürekliliğine yönelik bilgi güvenliği tehditlerinin etkisini azaltmak ve sürekliliğe katkıda bulunmak.
♦ Gerçekleşebilecek bilgi güvenliği olaylarına hızla müdahale edebilecek ve olayın etkisini minimize edecek yetkinliğe sahip olmak.
♦ Maliyet etkin bir kontrol altyapısı ile bilgi güvenliği seviyesini zaman içinde korumak ve iyileştirmek.
♦ Kurum itibarını geliştirmek, bilgi güvenliği temelli olumsuz etkilerden korumak.
♦ Amaçların ve hedeflerin oluşturulması ve gözden geçirilmesi için bir çerçeve sunmak.
♦ Enerji performansını etkileyen, enerji bakımından verimli ürün ve hizmetlerin tedarik etmek.
♦ Enerji performansının iyileştirilmesini dikkate alan tasarım faaliyetlerini desteklemek.